Kudüs Seriyyeleri: Düşmana Yeni sürprizlerimiz var

Kurucu liderliğini şehit Fethi Şikaki’nin yaptığı Filistin İslami Cihad Hareketi, kuruluşunun 29. Yılını kutluyor. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İslami Cihad’ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri tarafından yapılan açıklamada, bir sonraki savaşta İsrail’e yeni sürprizlerin yaşatılacağı belirtildi. 

03 Ocak 2017
Kudüs Seriyyeleri: Düşmana Yeni sürprizlerimiz var

Kurucu liderliğini şehit Fethi Şikaki’nin yaptığı Filistin İslami Cihad Hareketi, kuruluşunun 29. Yılını kutluyor. İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri resmi sözcüsü Ebu Hamza, İslami Cihad Hareketi’nin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle yaptığı açıklamasında, Kudüs Seriyyeleri’nin Siyonist rejime sürprizi yaşatarak daha büyük acılar vermek için cihadi metot ve araçlarını geliştirdiğini duyurdu.

Filistin’in kurtuluşu için mücadele veren İslami Cihad Hareketi’nin özellikle de ambargodan ötürü zor şartlar altında mücadele verdiğini ifade eden Ebu Hamza, “Buna rağmen düşmana yeni sürprizler yaşatmak ve Kudüs’teki halkımızın intikamını almak için kendimizi geliştiriyoruz. Füzeler, bu gelişmenin en önemli örnekleri arasında yer alıyor. Düşmana acı veren kazanımlarımızı daha da geliştirmek için çalışıyoruz” dedi.

Ebu Hamza, İsrail’in Gazze’ye yeniden savaş açacağı yönündeki iddialara  yanıt olarak “Savaş bitmedi. Farklı şekiller alarak devam ediyor. Düşman, “Bünyanun Mersus” savaşında olduğu gibi açık bir savaş olmasa da terör faaliyetlerine ve ambargoya devam ediyor. Biz de her daim tüm detaylarına kadar hazırlık yapıyoruz” dedi.

Siyonist işgal rejiminin, direnişin iradesini zayıflatmak için çalıştığını belirten Ebu Hamza “Gelecek savaş, düşmana daha büyük acılar yaşatacak, halkımızın yüzünü güldürecek” diye konuştu.

Savaşta vurulacak Siyonist hedeflere dair veri topladıklarını belirten Ebu Hamza, Siyonist yerleşim merkezlerinin ve iç noktaların vurulmasının, Siyonist hükümete karşı iç baskı oluşturduğunu vurguladı.

Öte yandan İslami Cihad Hareketi’nin Batı Şeria’daki liderlerinden Said Nahle, “İslami Cihad, bir düşüncedir. Rabbani bilince, liderlerinin ve mensuplarının direncine dayanan bu düşünce, devamlılığını ve asaletini ispatladı” dedi.

Nahle ayrıca İslami Cihad Hareketi’nin ümmet içinde “Filistin’in merkezi dava” olarak kabul görmesinde önemli rol oynadığını söyledi.

İslami Cihad Hareketi tarafından bugün yapılan resmi açıklamada ise Cuma günü Gazze’de kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama düzenleneceği belirtildi.

KAYNAK: KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.