Saldırılar Siyonist Düşmana Bumerang Olarak Dönecektir

Siyonist İsrail rejimi, işgal altındaki Askalan’a roket atıldığını ileri sürerek Pazartesi akşamı Gazze’ye yönelik saldırılarına direnişten sert yanıt geldi. 

07 Şubat 2017
Saldırılar Siyonist Düşmana Bumerang Olarak Dönecektir

Siyonist rejim güçlerinin Gazze’nin birçok bölgesine gerçekleştirdiği hava saldırılarında Han Yunus bölgesinde 2 Filistinli yaralanırken, saldırılarda ağır hasarın meydana geldiği belirtildi.

Siyonist rejim güçleri ayrıca Gazze’yi top ateşine tuttu.

İsrail savaş uçaklarının yoğun bombardımanları ardından Hamas adına açıklama yapan Fevzi Berhum, “Siyonist düşmanın saldırıları kendine bir bumerang olarak geri dönecektir” derken, Filistin İslami Cihad adına açıklama yapan Davud Şihab da “biz savaş istemiyoruz, ama Siyonist düşmanın Gazze’ye saldırılarının devamına izin vermeyeceğiz; her seçeneğe hazırız” dedi.

Siyonist rejim başbakanı Benyamin Netenyahu da, İngiltere Başbakanı Thresa May ile görüşmek için gittiği Londra’dan yaptığı açıklamada, Gazze’ye saldırının kendi talimatıyla gerçekleştirildiğini söyledi.

KUDÜS HABER 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.