Siyonist Düşman Yenilinceye Kadar Seferimiz Sürecektir

Filistin İslami Direniş Hareketi Kassam Tugayları komutanlarından Şehid Muhammed el Kuka’nın anısına düzenlenen anma programında Kussam tugayları “zafere kadar direniş” andı içti. 

08 Şubat 2017
Siyonist Düşman Yenilinceye Kadar Seferimiz Sürecektir

Siyonist işgal rejimine karşı tünel hazırlıkları sırasında yaşanan kazaen bir patlama sonucu şehid olan Kassam saha komutanlarından Muhammed el Kuka için Gazze’nin batısında bir merasim düzenledi.

Çok sayıda Hamas liderinin, Kassam savaşçıları ve Filistin halkının katıldığı anma merasiminde Kassam adına yapılan açıklamada, “Siyonist işgali tamamen ortadan kaldırıncaya kadar seferimiz sürecektir, bunun için tüm hazırlıklarımızı ve eğitimlerimizi sürdüreceğiz. Cihad ve direnişi sürdürmekten başka bir seçeneğimiz yoktur. Acılarımız bizi bu yoldan asla caydırmaz. Biz bu şerefli şehidlerimizin yolunu sürdüreceğiz” denildi.

KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.