Mescid-i Aksa'da 2 Siyonist Asker Öldürüldü

Kudüs'te bugün yaşanan olaylarda 3 Filistinli şehid olurken, Siyonist rejim yetkilileri bugün Mescid-i Aksa'ya girişlerin yasaklandığını ve Cuma namazı kılınmasına müsaade etmeyeceklerini açıkladı.  

14 Temmuz 2017
Mescid-i Aksa'da 2 Siyonist Asker Öldürüldü

Siyonistlerin Mescid-i Aksa'ya yönelik baskınları devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'nın avlusunda devriye gezen Siyonist askerlere karşı intifada eylemi gerçekleştiren 3 Filistinli şehid oldu. Filistinlilerin düzenlediği operasyonda 2 Siyonist asker öldürüldüm ve 1 tanesi de ağır yaralandı. 

Operasyonu düzenleyen Filistinlilerin üçünün de aynı aileden oldukları ve hepsinin isminin Muhammed olduğu öğrenildi. Şehid olan Filistinli Muhammedlerin yaşları ise sırasıyla 30, 20 ve 19 olarak açıklandı.

 

 

Siyonist rejim, yaşanan olaylar sonrasında Mescid-i Aksa'yı kapalı askeri bölge ilan ettiğini ve bugün Mescid-i Aksa'da Cuma namazı kılınmasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Siyonist rejim yetkililerinin Siyonist basına yaşanan olayların detaylarına ilişkin yayın yasağı getirdiği öğrenildi.

The process of shooting in Jerusalem

The process of shooting in Jerusalem

The process of shooting in Jerusalem

Hamas ve İslami Cihad tarafından yapılan açıklamalarda Kudüs intifadası çerçevesinde Siyonist askerlere karşı düzenlenen başarılı operasyon selamlandı ve Siyonistlerin Mescid-i Aksa'yı ibadete kapatmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu. 

Filistin'in çeşitli bölgelerinde bugün Cuma namazından sonra Cebarin kardeşlerin düzenlediği operasyona destek ve Mescid-i Aksa ile dayanışma gösterileri düzenlenecek.

KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.