El-Fetih'ten Gazze İçin Yeni Hamle

El-Fetih Yönetim Konseyi tarafından yapılan bir açıklamada, Gazze'de yeni bir kadro ile yola devam edileceği belirtildi.  

18 Temmuz 2017
El-Fetih'ten Gazze İçin Yeni Hamle

Fetih hareketinin yönetim konseyi üyelerinden Ahmed Hellis tarafından yapılan açıklamada El-Fetih içerisinde Gazze'de görevlendirilmek üzere üst düzey yönetim kadrolarında bulunmuş isimlerden oluşan yeni bir heyet kurulduğu ifade edildi. 
 
Gazze'deki mevcut siyasi dengeler ışığında el-Fetih'in üst düzey isimlerini Gazze için görevlendirmesinin gayet normal olduğunu açıklayan Ahmed Hellis, el-Fetih Yönetim Konseyi'nin Gazze'deki siyasi ayağı canlandırmayı hedeflediğini vurguladı. 
 
El-Fetih'in bu yeni hamlesinin Hamas ile el-Fetih'in eski Gazze sorumlusu Dahlan arasında varılan anlaşma karşısında zemin kazanmak amacıyla geldiği tahmin ediliyor. 
 
KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.