Filistinli Başpsikopos'tan Siyonizme Karşı Birleşin Çağrısı

Filistinli en önemli Hıristiyan din adamlarından birisi olan Atallah Hanna tüm Filistinlileri birlik olarak Siyonistler ile mücadeleye çağırdı  

24 Temmuz 2017
Filistinli Başpsikopos'tan Siyonizme Karşı Birleşin Çağrısı

Filistin'de Rum Ortodoks Kilisesinin Başpsikoposu Atallah Hanna bir açıklama yaptı. Hanna açıklamasında Hıristiyan ve Müslüman tüm Filistinlilerin işgal altındaki Kudüs ve iki dinin kutsal mekanları için milli birlik çağrısında bulundu.

Gazetecilere konuşan Hanna, Aksa'yı hedef alan hareketlerin tahmin edilemez sonuçlara yol açacağı uyarısında bulundu. Filistinlileri El Aksa Camii'ni bölmeyi hedefleyen Siyonist planları engellemek için mücadeleye çağırdı.

Hanna, El Aksa'ya saldırmanın Hıristiyan ve Müslüman tüm Filistinlilere saldırmak anlamına geldiğinin altını çizdi. Başpsikopos, Filistinliler arasındaki ayrılıkların İsrail'in Kudüs'ü Yahudileştirme planını hayata geçirmesini kolaylaştırdığını vurgulayarak sözlerini bitirdi.

KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.