Ümmeti İslam Partisi'nden Körfez'deki İhanete Tepki

Suudi Arabistan'da Suud yönetimine muhalif duruşuyla bilinen Ümmet-i İslami Partisi, İslam Ordusu olarak bilinen Teröre Karşı İslam İttifakı'nın geçtiğimiz günlerde Riyad'da yaptığı toplantıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

04 Aralık 2017
Ümmeti İslam Partisi'nden Körfez'deki İhanete Tepki

Ümmet-i İslami Partisi, Suudi Arabistan öncülüğünde kurulan İslam Ordusu'nun resmi ismiyle Teröre Karşı İslam İttifakı Örgütü'nün Siyonist bir proje olduğunu açıkladı.

Yapılan açıklamada, sözde İslam Ordusu'nun amacının  İslamı ve Müslümanları hedef almak olduğu vurgulandı.

Açıklamada net bir biçimde şu ifadelere yer verildi:  "İslam Ordusu'nun amacı, İslam adıyla İslam'a ve Müslümanlara saldırmaktır. İslam Ordusu, Haçlı projesinin gündemini uygulamak için sadece bir araçtır."

İslam Ordusu Savunma Bakanları toplantısı geçtiğimiz haftasonu Riyad'da yapılmış, toplantıda yayınlanan sinevizyonda Filistin direnişi terör örgütü olarak gösterilmişti.

ÜMMETİ İSLAMİ PARTİSİ

Ümmeti İslami Partisi 2010-2011 Arap Baharı sürecinde Suudi Arabistan'da kuruldu.

Partinin kurucu liderliğini Aktivist Şeyh Muhammed Bin Ğanim El-Kahtani üstlendi.

Partinin kurucuları arasında Ummu'l Kura Üniversitesi hocalarından Ahmed Bin Saad Al-ı Garm  el- Ğamidi gibi isimlerde yer aldı.

Partinin temel amacı Suudi Arabistan'da var olan mutlak monarjiyi ortadan kaldırmak.

KUDÜS HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.