İslami Cihad Liderinden İmam Hamenei'ye Zafer Teşekkürü

Nehhale mektubunda, İmam Hamaney’e, Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Filistin halkının elde ettiği zaferde büyük ve açık rolünden ötürü teşekkürlerini sundu. 

09 Haziran 2021
İslami Cihad Liderinden İmam Hamenei'ye Zafer Teşekkürü

Nehhale mektubunda, İmam Hamaney’e Filistin direnişini sürekli himaye etmesi, tüm seviyelerde sürekli desteklemesi ve Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’nda Filistin halkının elde ettiği zaferde büyük ve açık rolünden ötürü teşekkür etti.

Nehhale’nin mektubu şöyle:

“Hatırlayın; hani sizler sayıca azdınız ve yeryüzünde zayıf bırakılmıştınız, insanların sizi kapıp-yakalamasından korkuyordunuz. İşte O, sizi (yerleşik kılıp) barındırandı, sizi yardımıyla destekledi ve size temiz şeylerden rızıklar verdi ki şükredesiniz. (Enfal-26)

Alemlerin rabbi olan Allah’a hamdolsun. Bizi İslam’la şereflendiren Allah’a hamdolsun. Salat ve selam resullerin efendisi, efendimiz ve liderimiz Muhammed’e, temiz âli beytine ve din gününe kadar onları dost edinenlere olsun.

İslam Devrimi Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamaney Hazretleri, Allah varlığını ve bereketini daim eylesin.

Büyük bir iftihar ve gururla şahsım, İslami Cihad Hareketi liderleri ve üyeleri olan kardeşlerim ve Kudüs Seriyyeleri komutanları ve mücahitleri adına, Filistin halkımız ve yiğit direnişinin Siyonist düşmanın istikbarına karşı zaferinden ötürü mübarek zat-ı âlilerinize tebriklerimi takdim ediyorum.

Sizin tüm seviyelerdeki sürekli ve açık himayeniz ve desteğiniz, Filistin halkımızın Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’ndaki zaferinde en büyük ve açık rol sahibiydi. Bu savaşı mücahitler tüm gücüyle, şecaatle ve güvenle yürüttü. Düşmanın sahip olduğu güce rağmen…

Allah subhanehu ve tealanın desteği olmasaydı, şüphesiz halkımızın dayanıklılığı ve zaferi mümkün olmazdı. Azı çok yapan ve düşman gözünde insanları çoğaltıp korku veren durum…

İşte bu halkımız ve direnişidir ki, düşmanın yüzünü karartmıştır. Tüm mekanlardaki müminlerin ferahladığı bir manzarada… Ve düşman devletini bir kere daha örümcek ağından daha zayıf kılmıştır.

Bu tarihi anlarda, zat-ı âlilerinize ve sizlerin vesileyle Kudüs Gücü’ndeki kardeşlere yüksek takdirlerimi takdim ediyorum. Onlar ki uzun yıllar boyunca bizimle takipte oldular ve sahip oldukları tüm uzmanlık ve yardımları benzeri az olan bir ihlasla sundular. Ta ki bu aziz güne ulaştık. 

Buna aziz ve sevimli şehit, mübarek komutan Hac Kasım Süleymani’yi anmak üzerime vaciptir. Şehadetiyle yüksek makama sahip olan onun varlığını bu tarihi anlarda kaybetmiş durumdayız. 

Şehit Hacı’nın arkadaşı ve kardeşi Hac İsmail Kaani ve yardımcıları, bu savaşı idare etmede an be an bizimle hazır oldular. Onların hazır oluşu mübarek ve çok faydalıydı.

Allah’a sizleri koruması, yüksek bereketlerinizi devam ettirmesi, İslam Cumhuriyeti ve yiğit askerlerini koruması için dua ediyorum. 

 Alemlerin rabbi olan Allah’a hamdolsun.

Ziyad Ruşdi En-Nehhale
Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri
21. 05. 202

KC HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.