İslami Cihad Liderinden Ensarullah'a Teşekkür Mesajı

Filistin İslami Cihad Hareketi Lideri Ziyad Nahale, Ensarullah hareketi lideri Seyyid Abdulmelik el Husi'ye hitaben teşekkürlerini sundu. 

09 Haziran 2021
İslami Cihad Liderinden Ensarullah'a Teşekkür Mesajı

Ensarullah lideri Seyyid Abdulmelik el Husi, her türlü imkansızlık, yokluk ve mağduriyete rağmen Yemen halkına yaptığı çağrıda Filistin halkına ulaştırılmak üzere bir yardım kampanyası başlatılmasını istemişti. Yemen halkı bu çağrı üzerine bir yardım kampanyası başlatmış, toplanan yardımları Filistin halkına ulaştırmıştı.

Bunun üzerine Filistin İslami Cihad Hareketi genel sekreteri Ziyad Nahale, yaptığı konuşmada, bu hassasiyet ve yardımlarından dolayı Yemen halkı ve Ensarullah hadreketi liderine hitaben şu konuşmayı yaptı:

"Büyük Yemen halkına ve kumandan lideri Seyyid Abdulmelik’e (Allah onu korusun) büyük teşekkürlerimi takdim etmeyi üzerime vacip biliyorum. 

Onların bağış toplama girişiminden ötürü...

Onlar kendi yiyeceklerini ve çocuklarının yiyeceklerini vermek istemekteler. 

Ve onlar günlük gıdalarını bulamamaktalar.

Şüphesiz onlar zarurette olsalar bile kardeşlerini kendi nefislerine tercih etmekteler.

Ey büyük Yemen halkı!

Filistin halkından tüm sevgiler sizlere olsun.

Sizler, bizlere ve dünyaya gerçek kardeşliğin nasıl olduğunu öğretmektesiniz"

KC HABER

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.