Kassam'ın Ucaksavarları Siyonistleri Korkuttu

Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze’ye gerçekleştirdiği son saldırıda, Kassam tugaylarının kullandığı hava savunma sistemleri siyonist rejimi ürküttü. 

18 Şubat 2018
Kassam'ın Ucaksavarları Siyonistleri Korkuttu

Siyonist rejim savaş uçaklarının Gazze’ye gerçekleştirdiği son saldırıda, Kassam tugaylarının İsrail uçaklarına karşı kullandığı hava savunma silahları siyonist rejimde paniğe yol açtı.

Kassam Tugayları yaptığı açıklamada “korkak düşmanı hava savunma sistemlerimizle püskürttük” açıklaması yapmıştı.

Askeri gözlemciler, Filistinli mücahidlerin ilk kez İsrail savaş uçaklarına karşı uçaksavar kullandığını ve bunun da İsrail uçaklarının saldırılarını durdurmaya etkili olduğunu belirtiyorlar.

Siyonist rejim medyasından Timesofisrail’de yayınlanan bir haberde ise, “Hamas Hizbullah’ı taklit etmeye çalışıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Suriye’nin Golan tepelerinde bir siyonist rejim savaş uçağının Suriye hava savunma sistemleri tarafından düşürülmesinin ardından, Hamas’ın da Gazze’de hava savunma sistemlerini kullanmaya başlaması, siyonist düşman karşısında yeni bir askeri dengenin oluştuğu belirtiliyor.

KC HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.