Hizbullah ile Savaşımız Çok Yıkıcı Olacak

Siyonist rejim medyasından Jerusalem Post’ta yayınlanan bir haber analizde, İsrail’in yıkıcı bir savaşa doğru gittiği belirtildi. 

09 Haziran 2021
Hizbullah ile Savaşımız Çok Yıkıcı Olacak

18 Subat 2018 

Siyonist rejim medyasından Jerusalem Post’ta yayınlanan bir haber analizde, İsrail’in yıkıcı bir savaşa doğru gittiği belirtildi.

Siyonist rejim medyasından Jerusalem Post’ta yayınlanan bir haber analizde, İsrail’in yıkıcı bir savaşa doğru gittiği, ince bir ip üzerinde olduğu ve Hizbullah ile savaşın çok yıkıcı olacağı belirtildi.
 
Golan tepelerinde Siyonist rejim savaş uçağının Suriye hava savunma güçleri tarafından düşürülmesinin ardından bölgede gerginliğin gittikçe arttığına dikkat çeken analiz, İran’a ait bir insansız hava aracının siyonist rejim bölgesi üzerinde uçmasının da bu gerginliğin bir göstergesi olduğu ifade edildi.
 
Gazze sınırında döşenmiş bombaların uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu ikisi ağır dört siyonist rejim askerinin yaralanmasının da son yıllarda yaşanan en önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken analiz, bir İsrail savaş uçağının düşürülmesinin son 30 yılın ilk olayı olduğunu yazdı. 

Analizde, Hizbullah’ın askeri gücünü artırdığı, binlerce Iraklı Şiinin de siyonist rejimle savaşta Hizbulhah’ın yanında olacağının sözünü verdiklerine dikkat çekilerek, Irak Haşdi Şabi liderlerinin Lübnan-İsrail sınırına gitmelerinin de önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

KC HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.