Kudüs Seriyyeleri'nden Zafer Konuşması

Filistin İslami Cihad Hareketi Askeri Kanadı Kudüs Seriyyeleri'nin sözcüsü Ebu Hamza’nın “Vaad Yaklaştı” sloganıyla düzenlenen "Kudüs’ün Kılıcı" etkinliğinde yaptığı konuşma 

09 Haziran 2021
Kudüs Seriyyeleri'nden Zafer Konuşması

Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla

“Onlar, kendilerine insanlar: 'Size karşı insanlar toplandılar, artık onlardan korkun' dedikleri halde imanları artanlar ve: 'Allah bize yeter, O ne güzel vekildir' diyenlerdir.” Âl-i İmran-173

“Onlarla çarpışınız. Allah, onları sizin ellerinizle azablandırsın, hor ve aşağılık kılsın ve onlara karşı size zafer versin, mü'minler topluluğunun göğsünü şifaya kavuştursun.” Tevbe-14

Alemlerin rabbi olan Allah’a hamdolsun. Hamd, müminleri yardımıyla aziz kılan, kafirleri tuzağıyla alçaltan, akibeti fazlıyla müminler için yapan Allah’adır.

Kudüs Seriyyeleri ve sabredenlerin eliyle aziz kılıp zafer veren, zelil kılıp kahreden ve Yahudileri ibret alanlar için ibret vesilesi kılan Allah’a hamdolsun. 

Salat ve selam liderimiz, nur, cihad ve direniş kafilesinin lideri Muhammed’e olsun.

Ey intifada ehli değerli halkımız!

Ey imanın, şuurun ve devrimin öncüleri! 

Ey bizim hepimizden değerli olan şehitler ehli, ey İslamımızın ve Araplığımızın evlatları, ey dünyanın batısı ve doğusundaki özgürler, cihad ve şehadet ehlinden selam…

Es-selamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuh

Özgürlük yolunda yeni bir tur… Bunu hiçbir fedakarlıktan geri durmayan direnişçi halkımızla birlikte kazandık. Topraklarını, vatanlarını ve mukaddesatlarını müdafaa etmek için… 

Allah’ın fazlıyla düşmanımızı, ordusunun komutanını ve yerleşimcileri hezimete uğrattıktan sonra azizler ve muzaffer olarak çıktığımız bir tur… 

Onlara sloganı ‘Kudüs için keskin bir kılıç vardır’ başlıklı bir ders verdik. Mukaddesat kırmızı çizgimizdir. Şartlar ne olursa olsun onlara kötülüğe karşı gevşek davranılması mümkün değildir. 

Buradan tüm dünyaya mesajımızdır: Filistin bizimdir, Kudüs bizimdir, toprak kesinlikle sadece bizim halkımızın olacaktır inşallah.

Kudüs bizim ve Müslümanların özgür Kudüs’üdür, Allah’ın isteği ve iradesiyle.

Kahramanca Kudüs’ün Kılıcı savaşında, 11 günlük savaşı Kudüs Serriyeleri olarak direniş gruplarıyla birlikte tüm azimet ve ısrarla Kudüs için verdik.

Hedef bankası kuleler, sivillerin evleri, çocuk ve masumların kanlarını aşmayan bir düşman karşısında…

Halkımıza zafer sunduğumuz, düşmanlara da şehitlerin kanlarıyla zillet yaşattığımız bir savaş, O şehitlerle gurur duyuyor, iftihar ediyor ve onlarla başımızı yükseltiyoruz. Mücahit halkımızın evlatlarından ve direnişin komutan ve mücahitlerinden… 

Savaş meydanındaki şiddetli savaşçılarımızı köklü bir sebatla övüyoruz. Onlar sabrettiler ve bölgedeki en gelişmiş hava gücüne karşı fedailiğin en yüksek manasını gösterdiler. 

Bu düşman bizim sebat, bedel ödeme ve fedailikte benzeri az olan bir halka sahip olduğumuzu bilmiştir. 

Halkımız bizimle birlikteydi ve Siyonistlere verdiğimiz her zararda bize ortak oldular. Düşman ümitsiz bir şekilde, gözünü topraklarının özgürlüğü ve Kudüs’ün işgalcilerin kirletmesinden geri almaya odaklamış halkı ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. 

Şehitlerin lideri Dr. Fethi Şikaki, Dr. Ramazan Şallah’ın ve büyük şehitlerin uzun kafilesinin yolu üzerine…

Ey halkımız ve ey her yerdeki direniş toplulukları!

11 gün geçti ve Kudüs, Seriyyelerine, Kassamına ve direnişine bakmaktaydı. Bu güçler tüm azim ve kararlılıkla tarihin benzerini görmediği bir manzarada müdafaa etmekteydiler. Halkımızın iradesi ve direnişi işgale hayır, Şeyh Cerrah mahallesi sakinlerinin tehcirine hayır, Filistin’in birliğine evet, tüm Filistin’e demek için çıktığında, vurgulu cevap Allah’tandı: “Müminlere yardım üzerimizde bir haktır.”

“Siz Allah’a yardım ederseniz, size karşı hiçbir galip yoktur.”

Siyonist rejim ahmak liderleri Netanyahu, Gantz, Kochavi ve onlarla birlikte titreyenlerle bu turdan hezimete uğrayarak çıktı. 

Ahmak düşmanımıza diyoruz ki: Biz Filistin halına sahibiz. Buna binaen size Filistin’imizde sadece hezimet, korku ve sizleri bekleyen sürpriz seller vardır. 

Sizleri Bedir, Burak ve Kasım füzeleriyle vuracağız. Kornetle ve düşmanla rekabet eden İHA’larla vuracağız. Gizlediğimiz ise Allah’ın iradesiyle çok daha büyüktür. 

Biz bugün, bu mübarek makamda sizlerle halkımızın ve direnişimizin elde ettiği bu tarihi başarıyı kutluyoruz. Aynı şekilde şehitlerden, mücahit ve komutanlardan bir yıldız sunuyoruz.

noktaları vurguluyoruz:

1. Zaferi Allah’a borçluyuz, sonra halkımızdan ve direniş gruplarından, Kudüs Seriyyeleri’nin komutan ve mücahitlerinden olan ve sahadaki tüm uzmanlıklarda mücadele eden büyük şehitlere…

Biz akan her kana değer veriyoruz. Bu kanlar Kudüs, Aksa ve tüm Filistin’in özgürlüğünü ve düşmandan ve ümmetimizin düşmanından kurtuluşunu müjdelemektedir. 

2. Siyonist düşman Kudüs ve Şeyh Cerrah mahallesindeki halkımıza saldırılarıyla savaş fitilini ateşlemiştir. Tutumumuzu silah ve kanla ve Filistin topraklarında sebat etmekle gösterdik. 

Tekrar vurguluyoruz ki, Kudüs Seriyyeleri gelişmeleri yakından takip etmektedir. Siz hazırsanız, biz de hazırız. Bu slogan değildir, kesinlikle karardır. Siyonistleri ve liderlerini yakacaktır. Düşman bizi iyi bilmektedir. 

3. 11 gün içerisinde işgal altındaki kentleri binlerce füze ve çeşitli roketlerle vurduk. Dosta güvence veriyor, düşmanı uyarıyoruz. Bizim cephaneliğimiz bin defa iyi durumdadır. Biz hazırlık durumumuzu ve füze gücümüzü yükselttik. Cephaneliğimizde halkımızı ve direniş toplumunu mutlu edecek ve mümin kavmin göğsüne şifa olacak çok daha fazlası var. 

4. Biz Kudüs Seriyyeleri olarak Allah’a ve halkımıza mümin ve sadık adamlar sözü veriyoruz: Bizler Filistin ve cihad emanetini terk etmeyeceğiz. Silahlarımızı omuzlayarak savaşa devam edeceğiz. Zaferin Müjdeleri, Mavi Gökyüzü, Sesin Kısılması, Bunyan’ul Mersus, Şehitlere Vefa, Askalan Cehennemi, Himem’ul Bedr, Fe’ru Tişrin, Fecr Çığlığı, Be’sus Sadikin savaşları, Kudüs’ün Kılıcı Savaşı ile nihayet bulmamıştır. Onurun korunması için çalışmaya ve özgürlüğe kadar biriktirmeye devam edeceğiz inşallah. 

5. Biz düşmanımızın kalelerini vururken, işgal altındaki Batı Şeria, Kudüs ve işgal altındaki toprakların içerisinde yaşanan karşı konulamaz intifadayı önemle takip ettik. Aynı şekilde mülteci kamplarındaki halkımızın mukaddesatı korumak ve özgürlük talep etmek için canlı eylemleriyle, halkımızın asilliği ve tüm aşamalarda dirilişe güç yetirme kudretini tabir eden büyük eylemlerini takip ettik.

Biz işgale karşı mücadele eylemlerinin her işgal noktasında artmasını istiyoruz. Düşman ve yerleşimcilerinin bulunduğu tüm köy ve şehirlerde mücadelenin artmasını istiyoruz. Sizlere el ele olacağımızın sözünü veriyoruz. Ümitlerinizi yok etmeyeceğimizi ve inşallah sizlere kalkan olacağımızı belirtiyoruz. 

6. Düşmana diyoruz ki, şüphesiz Kudüs’ün Kılıcı Savaşı’ndaki füze gücümüz bizim yaşatacağımız zararın bir parçasıdır. Geçmişte hazırladıklarımız beklediğinizin üstünde ve bir süre sonra da olsa gerçekte bunu göreceksiniz. 

7. Allah’ın fazlı ve kudretiyle büyükelçiliğin Kudüs’e taşınması, Nekbe ve işgalin mayıstaki yıldönümünü, zafer ve düşmanın kibrinin kırılmasının yıldönümüne dönüştürmeyi başardık. Bu, ihanet ve normalleşme dizisinin batıllığının vurgusudur. 

Sizlere şereflilerin sözünü veriyoruz ki, zafer yıldönümünü inşallah özgürlük gününe döndüreceğiz. 
“Sana o ne zamandır diye sorarlar, de ki; yakın olması umulur.”

Son olarak, biz sebat ettik ve Allah’ın fazlıyla halkımız bizimleydi. Kudüs’ün Kılıcı savaşına kornet vuruşlarıyla başladık ve bunun kalbinde muhteşem bir zamanlama vardı. 

Savaşı düşman beldeleri ve gasp edilen alanları bombalayarak bitirdik. Biz üstün el idik. Netanyahu ve onunla birlikte hezimete uğrayanları hiçbir hedeflerini gerçekleştirmedikleri halde küçülmüş ve zelil olarak çıkardık. 

Bu makamda öncelikle Allah’a boyun eğerek şükrediyoruz. Sonrasında İran İslam Cumhuriyeti başta olmak üzere Arap ve İslam ülkelerine teşekkür ediyoruz. İran ki bizi maddi ve teknik güç araçlarıyla güçlendirdi. Savaş sırasında halkımızın sebatını güçlendirecek şekilde siyasi ve askeri liderlerimizle iletişimde oldu. 

Aynı şekilde Aksa ve İsra yurdunun çağrısına icabet ederek, büyük İslam’ın haremini müdafaa etmek için meydanlarda toplanan tüm özgürlere teşekkür ediyoruz. 

Çalışmalarımız, cihadımız ve hazırlığımız devam ediyor. Şüphesiz o cihat ve cihattır. Zafer ya da şehadettir. 
“Allah işine galip gelendir ancak insanların çoğu bilmezler.”

Filistin İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri 

KC HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.